Training

 

 

NedLab TRAINING biedt basistrainingen voor de analytische chemie

NEDLAB TRAINING biedt laboratoriummedewerkers trainingen voor het oefenen van praktische vaardigheden. Uw analisten hebben ongetwijfeld voldoende basiskennis, maar daarmee bent u nog niet klaar. Praktische handigheden en ‘scheikundig’ rekenen zijn in het dagelijkse werk onmisbaar, maar je leert deze zaken vooral in de praktijk. Het inwerken van nieuwe medewerkers of het inzetten van medewerkers op nieuwe taken vergt daardoor heel wat tijd en energie. Wij ondersteunen u daarbij graag, door uw medewerkers een gerichte, praktische training te bieden. Of het nu gaat om het toepassen van rekenmethoden, om monsterneming of om analysetechnieken, NEDLAB TRAINING heeft voor alle laboratoriumwerkzaamheden een cursusmodule.

Modules

Alle laboratoriummedewerkers met welke vooropleiding dan ook zijn welkom bij NEDLAB TRAINING, ongeacht hoe lang zij al in het vak zitten. Kennis opfrissen is ook geen schande! De trainingen zijn praktijkgericht. De vaardigheden waarover een all round laboratoriummedewerker dient te beschikken zijn ondergebracht in afzonderlijke cursusonderdelen. U kiest zelf de modules die u nodig acht.

Ervaring

NEDLAB TRAINING is ‘powered by’ NEDLAB. NEDLAB heeft als onderzoekslaboratorium ruime ervaring in een keur aan laboratoriumtechnieken en veel kennis van stoffen en producten. Bovendien kunnen wij tijdens de cursus gebruik maken van de faciliteiten van ons laboratorium.

Trainingen op maat

De trainingen van NEDLAB TRAINING zijn absoluut maatwerk. Wij werken met groepjes van drie of vier personen, zodat wij optimaal kunnen inspelen op de vragen onze cursisten of hun leidinggevenden. Iedere deelnemer is op deze manier nauw betrokken bij het leerproces. Een training duurt, afhankelijk van de gekozen modules, een dagdeel tot enkele dagen. De cursusdata stellen wij in overleg vast. Elke cursist ontvangt een hand-out en een cd-rom met de nodige informatie. En uiteraard kunnen cursisten ook na de training nog met vragen bij NEDLAB TRAINING terecht.

Locatie

NEDLAB TRAINING verzorgt de trainingen in het eigen laboratorium van NEDLAB te Middelharnis, dus midden in de praktijk van het ISO 9001 gecertificeerde en NEN-EN-ISO/IEC 17025 geaccrediteerde (zie registratienummer L356 www.rva.nl) onderzoek. Aanschouwelijker kan het niet. Indien gewenst verzorgen wij trainingen op locatie. Dat is uiteraard alleen mogelijk wanneer binnen uw bedrijf alle benodigde laboratoriumapparatuur aanwezig is.

 

uw branche