NEDLAB is een toonaangevende onderneming op het gebied van de kwaliteitscontrole van lucht, ademlucht en gassen. Gebruikmakend van gevoelige meetapparatuur controleren wij de kwaliteit van (adem)lucht en gassen in relatie tot patiëntveiligheid (ademlucht en medische gassen in ziekenhuizen en klinieken), voedselveiligheid (frisdranken, verpakte levensmiddelen), ademlucht tbv duikers en tbv veilig werken in de procesindustrie en uiteraard procesgassen met zeer specifieke toepassingen.

 

CHEMISCH ANALIST

 

Voor ons laboratorium zoeken wij een chemisch analist op minimaal HBO-Chemie niveau met bij voor enkele jaren ervaring met instrumentele technieken zoals GC; LC; ICP, IR; AA; XRF etc.

In de functie voer je tal van analyses uit op een breed scala aan stoffen en producten, je voert in nauwe samenwerking met onze afdeling Onderzoek & Ontwikkeling volledige onderzoeken uit en je begeleidt de collega laboranten.

Is onderzoek en variatie de basis voor jouw carrière?

Kom eens praten en ervaar de turbulentie van een jonge dynamische groep, die zich dagelijks bezig houden met testen, analyses en onderzoek.

Never a dull moment.

Naast een opleiding op minimaal HBO-Chemie niveau is een rijbewijs noodzakelijk

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan per mail je sollicitatie incl. cv en foto naar struijk@nedlab.eu, voor nadere informatie kan je uiteraard ook bellen met de heer Willem Struijk via 0187 478444

 

 

uw branche