NEDLAB is een toonaangevende onderneming op het gebied van de kwaliteitscontrole van lucht, ademlucht en gassen. Gebruikmakend van gevoelige meetapparatuur controleren wij de kwaliteit van (adem)lucht en gassen in relatie tot patiëntveiligheid (ademlucht en medische gassen in ziekenhuizen en klinieken), voedselveiligheid (frisdranken, verpakte levensmiddelen), ademlucht tbv duikers en tbv veilig werken in de procesindustrie en uiteraard procesgassen met zeer specifieke toepassingen.

 

TECHNISCH MEDEWERKER

 

BUITENDIENST

 

 

 

Wij zijn op zoek naar een gedreven en ambitieuze collega voor onze snel groeiende unit lucht & gassen.

 

De werkzaamheden bestaan uit de kwaliteitscontrole van (adem)lucht & gassen in onder andere ziekenhuizen, klinieken en nagenoeg alle takken van de food- en non food procesindustrie. De veelal geaccrediteerde werkzaamheden worden uitgevoerd conform wettelijke en procesafhankelijke normen, procedures, veiligheidsrichtlijnen én de kwaliteitsnorm ISO 9001en ISO 17025.

 

Je informeert en adviseert de opdrachtgever op locatie met betrekking tot de vastgestelde kwaliteit van de diverse gassen en mogelijke oorzaken resp. bronnen van verontreinigingen en rapport de meetresultaten.

 

De werkzaamheden worden zowel in Nederland als België uitgevoerd, dus reizen moet wel in je bloed zitten.

 

Ben jij die representatieve techneut en ben je in het bezit van:

 

-       Een afgeronde opleiding op MBO-niveau (installatietechniek of vergelijkbaar)

 

-       Rijbewijs (B)

 

-       Bij voorkeur Diploma basisveiligheid VCA

 

 

 

Enkele jaren ervaring in de installatie van gasleidingsystemen is een pré, maar niet noodzakelijk.

 

 

 

Geïnteresseerd?

 

 

 

Stuur dan per mail je sollicitatie incl. cv en foto naar struijk@nedlab.eu, voor nadere infromatie kan je uiteraard ook bellen 0187 478444.

 

 

uw branche